Home »

 
 

Online

 

Transferarea  activităților conferinței PCID în mediul online

Ca răspuns la măsurile luate pe plan național împotriva răspândirii virusului COVID-19, Conferința Națională PCID își transferă toate activitățile în mediul online.

Participanții înregistrați la conferință sunt rugați să pregătească următoarele fișiere și să le trimită sub formă de arhivă, prin sistemul de înregistrare al conferinței până la data de 25 martie 2020:

  • articolul, având conținutul și formatul specificat în Ghidul  de elaborare a lucrarilor:
    http://infopapers.ro/pcid/2020/instructiuni-de-elaborare-a-lucrarilor
  • prezentarea PowerPoint  cu fundal audio (explicațiile autorului)
  • un scurt video în care autorul/autorii prezintă funcționalitățile aplicației, modul de implementare, interfața și fac referiri la detalii de implementare.

Pe baza acestor documente, juriul conferinței va aprecia aplicațiile și articolele, hotărând dacă și care articole vor fi invitate să participe la conferința internațională ICDD, conferences.ulbsibiu.ro/icdd.

Autorii articolelor în cauză vor fi invitați la un interviu on-line cu juriul conferinței la o data ulterioară conferinței, care le va fi anunțată pe email.

De asemenea toti autorii vor primi, după 1 aprilie,  indicațiile recenzorilor  pe baza cărora vor trebui să își pregătească articolul final, care va fi publicat în volumul conferinței. Ca și în cazul edițiilor anterioare, volumul, cu ISSN, va fi publicat pe site-ul conferinței.